ÖNEMLİ Yamak Ahmet dizisiyle ilgili tüm paylaşımlar Yamak Ahmet-Osmanlı'da Ramazan sayfası tarafından yapılmaktadır. Lütfen bu sayfayı beğeniniz... http://www.facebook.com/YamakAhmet
"Siz Tek Ben Hepiniz" İddialı oyuncu kadrosuyla Ocak 2015 itibariyle Tatavla Sahne (Cihangir) de.. 

Yazan & Yöneten : Giray ALTINOK
Oyuncular : Başak PARLAK , Berkay TULUMBACI, Cansu DİKTAŞ, İsmail DEMİRCİ, Kemal UÇAR, Barış ÖZDEMİR 

Detaylar çok yakında www.safttiyatro.com da.
www.facebook.com/Safttiyatro
https://twitter.com/safttiyatro

8 Mayıs 2012 Salı

Yamak Ahmet Dizisinin Yeni Oyuncuları


Yamak Ahmet Dizisinin Yeni Oyuncuları

Nil Erkoçlar

Nil Erkoçlar 26 Mart 1986 yılında İstanbul'da doğdu.Suadiye Lisesi'nden 2002 yılında mezun oldu ve daha sonra TÜRVAK'da Sinema Oyunculuğu okudu. Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olan Nil Erkoçlar, 10 yaşından beri tv dünyasında çeşitli projelerde yer almıştır. İlk olarak Hülya Avşar Molpet rekamı ile televizyonda görünen oyuncu daha sonra dizi projeleriyle ekranda göründü. Sırasıyla Seni Yaşatacağım, Bütün Çocuklarım,Emret Komutanım Üvey Aile, Elif, Maskeli Balo ve Çakıl Taşları dizilerinde rol aldı. Sine Show adlı programında sunuculuğunu üstlendi ve son olarak Cem Yılmaz ile bir telekom şirketinin reklamında oynadı.
Filmografisi 
2003 - Seni Yaşatacağım
2004 - Bütün Çocuklarım
2005 - Emret Komutanım
2008 - Üvey Aile
2008 - Elif
2009 - Hesaplaşma
2009 - Maskeli Balo
2010 - Çakıl Taşları
Mustafa Ferit Aktuğ
 
Doğum Tarihi
17/11/1978
 
Eğitimi
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat
 
Filmografisi 
2002 Koçum Benim - Aslan
2003 Kampüsistan - Mehmet
2003 Mustafa Hakkında Herşey - Hastanedeki Polis
2004 Haziran Gecesi - Tarık
2006 29-30 - Vedat
2007 Kavak Yelleri - Metin

Emrah Elçiboğa
 
Emrah Elçiboğa (d. 1974, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, tiyatro eğitmeni, yönetmen.
Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Emrah Elçiboğa, sanat hayatına 1999 yılında başladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Tiyatro Kulübü'nde tiyatro eğitimi derleri veren sanatçı, Tiyatro Stüdyosu gibi topluluklarda çalıştı. Kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de rol alan olan Elçiboğa, Çasod üyesidir.
 
Rol aldığı bazı oyunlar 
Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü
Klakson Borazanlar ve Bırtlar
Vanya Dayı
Hitit Güneşi
Pozisyon Ofsayt
Sığıntılar
Şeytanlar
Çevre Bizim
Pırtlatan Bal
Sonsuz Döngü
Kıvranış
 
Filmografisi 
Aşk ve Ceza - 2010
Kirpi (film) - 2009
Asi-2008-2009
Limon Ağacı - 2008
Tatlı Bela Fadime - 2007
Sev Kardeşim - 2006
Çemberimde Gül Oya - 2004
Kurşun Yarası - 2003
Bir İstanbul Masalı - 2003
Aşk Meydan Savaşı - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Cesur Kuşku - 2001
Yeraltında Dünya Var - 2001
Yeditepe İstanbul - 2001
Yazgı - 2001
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - 2000
Üçüncü Sayfa - 1998
Yamak Ahmet dizisiyle ilgili güncel paylaşımları  facebook sayfamızda bulabilirsiniz,
http://www.facebook.com/YamakAhmet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder